Chianti

22 828 02 22

El Popo

22 827 23 40

Santorini

22 672 05 25

Meltemi

22 823 98 68

Opasły Tom

Restauracja kuchnia autorska

Chef Flavia Borawska

Najlepsza Kobieta Chef 2020 Gault&Millau

Rezydenci

Szefowie Rezydenci

Jesień

PIOTR PIETRAS – Mistrz Polski Sommelierów 2015 i 2016, Wicemistrz Europy Sommelierów 2017, Najlepszy Młody Sommelier Świata 2017 , 6-ty Sommelier Świata 2019. W 2017 roku zdał kompleksowy egzamin na Master Sommeliera, wygrywając jednocześnie prestiżową nagrodę „Amorim Taster of the Year” za najwyższy wynik w ślepej degustacji. Współpracował ze znanymi na całym świecie Gordonem Ramsayem , Richardem Corriganem  czy Timem Allenem.  Na co dzień prowadzi swój projekt importerski „TERROIRyści”.

Wiosna  Lato

MACIEJ NOWICKI – z zapałem bada polską kulinarną tożsamość, studiuje historyczne książki kucharskie, rekonstruuje zapomniany smak staropolskich potraw, na co dzień pracuje w Muzeum Pałacu w Wilanowie. W Opasłym Tomie z okazji roku Stanisława Moniuszki przygotował historyczne menu Moniuszkowskie.

Zima

MARIA PRZYBYSZEWSKA –  specjalizuję się w kuchni wegańskiej. Fotografka z wykształcenia, szefowa kuchni z pasji i zamiłowania. Terminowała w kopenhaskiej Nomie. Tworzyła wiele projektów gastronomicznych, gdzie opierając się na kuchni roślinnej, doprowadziła do perfekcji techniki pozwalające na eliminację produktów odzwierzęcych. W Opasłym prezentowała menu wegańskie.


 

22 621 18 81

Forteca

22 826 01 09

Arkady Kubickiego na Zamku Królewskim

22 355 56 85

Catering i wesela

22 826 01 09
NAKRYWAMY STÓŁ
0%
Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi najwyższej jakości. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję OK. W przeciwnym przypadku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ok