Chianti

22 828 02 22

El Popo

22 827 23 40

Santorini

22 672 05 25

Meltemi

22 823 98 68

Opasły Tom

Restauracja kuchnia autorska

Chef Flavia Borawska

Najlepsza Kobieta Chef 2020 Gault&Millau

Menu

Dania główne

  • Wędzony bakłażan, papryka, nasiona kolendry, mus z fasoli
    42,00
  • Pierogi z sandaczem i porem, sos maślany, skórka cytrynowa
    45,00
  • Pierś z kaczki, piklowane wiśnie, bulgur, botwina
    65,00
     
  • Górka cielęca, fasola Piękny Jaś, morele
    76,00
     
  • Ośmiornica, młode ziemniaki, majonez majerankowy, karmelizowane szalotki
    93,00
  • Polędwica z jelenia, tymiankowa salsefia, smażone jagody z anyżem
    98,00
     
  • Turbot, sos maślano-winny, olej estragonowy, por, soliród
    116,00
22 621 18 81

Forteca

22 826 01 09

Arkady Kubickiego na Zamku Królewskim

22 355 56 85

Catering i wesela

22 826 01 09
NAKRYWAMY STÓŁ
0%
Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi najwyższej jakości. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję OK. W przeciwnym przypadku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ok