Chianti

22 828 02 22

El Popo

22 827 23 40

Santorini

22 672 05 25

Meltemi

22 823 98 68

Opasły Tom

Restauracja kuchnia autorska

Chef Flavia Borawska

Najlepsza Kobieta Chef 2020 Gault&Millau

Menu

Desery

  • Mus z koziego sera, ogórki w miodzie, piklowana gorczyca
    26,00
  • Degustacja polskich serów zagrodowych
    32,00
     
  • Mus chałwowy, orzechy laskowe, karmel pomarańczowy
    24,00
  • Ganasz, czarna porzeczka w czerwonym winie, czekoladowa kruszonka
    25,00
     
  • Ciasto piernikowe, jogurt Mleczna Droga, śliwka
    26,00
  • Granita z czerwonych pomarańczy, jogurt z kandyzowanym imbirem, beziki korzenne
    27,00
  • Degustacja mini deserów
    42,00
22 621 18 81

Forteca

22 826 01 09

Arkady Kubickiego na Zamku Królewskim

22 355 56 85

Catering i wesela

22 826 01 09
NAKRYWAMY STÓŁ
0%