Chianti

22 828 02 22

El Popo

22 827 23 40

Santorini

22 672 05 25

Meltemi

22 823 98 68

Opasły Tom

Restauracja kuchnia autorska

Chef Flavia Borawska

Najlepsza Kobieta Chef 2020 Gault&Millau

Menu

Menu Degustacyjne

  • Menu degustacyjne Flavii Borawskiej
    198,00
    Dorsz konfitowany, salsa verde, śmietana wędzona, posypka chlebowa * Krem z borowików, oliwa pieprzowa i tymiankowa * Bliny majerankowe, borowiki, śmietana chrzanowa, popcorn z gryki * Turbot, sos maślano-winny, olej estragonowy, długo gotowany por, soliród * Górka cielęca, fasola Piękny Jaś, śliwki * Mus z koziego sera, ogórki w miodzie, piklowana gorczyca * Granita z czerwonych pomarańczy, jogurt, kandyzowany imbir, beziki korzenne
22 621 18 81

Forteca

22 826 01 09

Arkady Kubickiego na Zamku Królewskim

22 355 56 85

Catering i wesela

22 826 01 09
NAKRYWAMY STÓŁ
0%