Chianti

22 828 02 22

El Popo

22 827 23 40

Santorini

22 672 05 25

Meltemi

22 823 98 68

Opasły Tom

Restauracja kuchnia autorska

Chef Flavia Borawska

Najlepsza Kobieta Chef 2020 Gault&Millau

Menu

Menu Degustacyjne

  • Menu degustacyjne Flavii Borawskiej
    198,00
    Śledź opalany, wędzona śmietana, karmelizowana czerwona cebula * Krem z borowików, oliwa pieprzowa i tymiankowa * Pierogi z polikami wołowymi, Emilgrana, demi glace grzybowy, skórka z pomarańczy * Polędwica z dorsza, sos maślano-winny, olej estragonowy, długo gotowany por, soliród * Polędwica z jelenia, tymiankowa salsefia, czarna porzeczka * zapiekany ser Mleczna Droga, pitny miód, bakalie * Mus chałwowy, karmel pomarańczowy, orzechy laskowe
22 621 18 81

Forteca

22 826 01 09

Arkady Kubickiego na Zamku Królewskim

22 355 56 85

Catering i wesela

22 826 01 09
NAKRYWAMY STÓŁ
0%
Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi najwyższej jakości. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję OK. W przeciwnym przypadku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ok