Chianti

22 828 02 22

El Popo

22 827 23 40

Santorini

22 672 05 25

Meltemi

22 823 98 68

Opasły Tom

Restauracja kuchnia autorska

Chef Flavia Borawska

Najlepsza Kobieta Chef 2020 Gault&Millau

Jesteśmy na liście najpiękniejszych restauracji świata

wg Wallpaper Design Awards 2020

Menu

Przystawki

  • Dynia, Emilgrana, sos jogurtowy z ziołami
    26,00
  • Kapusta glazurowana, krem ze szawiu i nerkowca, oliwa szczypiorkowa
    27,00
  • Bliny majerankowe, boczniaki królewskie, śmietana chrzanowa, popcorn z gryki
    32,00
  • Śledź opalany, śmietana wędzona, karmelizowana czerwona cebula
    33,00
  • Tatar wołowy z kremem truflowym, majonez szczypiorkowy, piklowana gorczyca
    39,00
22 621 18 81

Forteca

22 826 01 09

Arkady Kubickiego na Zamku Królewskim

22 355 56 85

Catering i wesela

22 826 01 09
NAKRYWAMY STÓŁ
0%
Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi najwyższej jakości. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w plikach cookies wybierz opcję OK. W przeciwnym przypadku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ok