Santorini

22 672 05 25

Opasły Tom

Restauracja kuchnia autorska

Dania z autografem Tomasza Janiczka

Menu

Dania główne

  • Pęczotto buraczane, mrożona śmietana, listki brukselki, emilgrana
    32,00
  • Pierogi |dynia, kozi twaróg| sos szafranowy, chrupiąca kasza gryczana
    38,00
  • Gładzica z pieca, orkisz, ciecierzyca, suszone morele, czarnuszka, sos z palonego masła i cytrusów
    56,00
  • Nad stawem: udko kaczki konfitowane, sum smażony, kurki, pigwa, jeżyna, leniwe z patelni
    63,00
     
  • Pieczony młody kogut, borowiki, bulion grzybowy, duszone szalotki, bliny gryczane
    53,00
     
  • Wolno gotowane ogony wołowe, kapusta włoska, pieczona pietruszka, czarna soczewica, musztarda francuska z jabłkiem pieczonym
    55,00
     
  • Schab z dzika, ziemniaki w popiele, kapusta duszona z masłem orzechowym, sos pieczeniowy
    56,00
     
  • Comber z jelenia, purée z korzenia pietruszki, piklowana salsefia, demi glace z suską sechlońską
    89,00
     
22 621 18 81
NAKRYWAMY STÓŁ
0%