Chianti

22 828 02 22

El Popo

22 827 23 40

Santorini

22 672 05 25

Meltemi

22 823 98 68

Opasły Tom

Restauracja kuchnia autorska

Chef Flavia Borawska

Menu

Przystawki

  • Dynia, Emilgrana, sos jogurtowy z ziołami
    26,00
  • Kapusta glazurowana, krem ze szawiu i nerkowca, oliwa szczypiorkowa
    27,00
  • Bliny majerankowe, podgrzybki, śmietana chrzanowa, popcorn z gryki
    32,00
  • Dorsz konfitowany, salsa verde, śmietana wędzona, posypka chlebowa
    33,00
  • Tatar wołowy z kremem truflowym, majonez szczypiorkowy, piklowana gorczyca
    39,00
22 621 18 81

Forteca

22 826 01 09

Arkady Kubickiego na Zamku Królewskim

22 355 56 85

Catering i wesela

22 826 01 09
NAKRYWAMY STÓŁ
0%