Chianti

Trattoria włoska

Chianti to położona w sercu Warszawy trattoria w toskańskim stylu, przepełniona zapachem ziół i oliwy.

O nas

CHIANTI to region w Toskanii, znany z cyprysów, gajów oliwnych i wspaniałych winnic, w których wytwarzane jest słynne czerwone wino o tej samej nazwie. Chianti to również położona w sercu Warszawy trattoria w toskańskim stylu, przepełniona zapachem ziół i oliwy. Niezobowiązujące, przyjazne miejsce dla fanatyków włoskiego jedzenia, win z najlepszych włoskich piwnic i stylu życia.

Accademia Italiana Della Cucina przyznała naszej restauracji specjalne wyróżnienie za smak serwowanych potraw.

Mamy również wyróżnienie prestiżowego przewodnika Gault&Millau.

Oferujemy organizację przyjęć firmowych i okolicznościowych. Dysponujemy dwiema salami, w których – w zależności od charakteru spotkania – zmieści się do 120 osób. Bliższych informacji udzielamy pod numerem telefonu 22 828 02 22.

gaultmillau2017minigault-millau-polska-2016 logoGault-Millau

accademia della cucinatripadvisor

22 828 02 22

Santorini

22 672 05 25
NAKRYWAMY STÓŁ
0%