Chianti

22 828 02 22

El Popo

22 827 23 40

Santorini

22 672 05 25

Meltemi

22 823 98 68

Forteca

22 826 01 09

Arkady Kubickiego na Zamku Królewskim

Arkady Kubickiego
na Zamku Królewskim

 

Menu

Historyczne

  • Menu 1
             
    Tatar z sarny z ogórkiem małosolnym, pieprzową grzanką i jajem przepiórczym

    Krem ze szpinaku z grasicą cielęcą i kwaśną śmietaną

    Pieczony miętus z pasternakiem, marchewką w sosie z sardeli i kaparów

    Pierś z gęsi z czerwoną kapustą, kiszką ziemniaczaną i sosem z czerwonego wina i majeranku

    Ciasto serowe z biszkoptem, orzeszkami piniowymi i gąszczem z malin
  • Menu 2
      
    Budyń z borowików z olejem szczypiorkowym, karczochami i chrupiącą brioszką

    Rosół po polsku z pierożkami i tymiankiem

    Polędwica z dorsza z sosem holenderskim, kalafiorem i pistacjami

    Pierś z perliczki z tłuczonym grochem, redukcją z jeżyn i chipsem grzybowym

    Piernik śliwkowy ze śliwowicą i kruszonką ziołową
  • Menu 3
     
    Śledź marynowany i wędzony z cebulką, soczewicą i owocami kaparów

    Potaż z dyni, czyli bani z prażonymi pestkami i olejem

    Szczupak w bulionie z łodygą, czyli sałatą rzymską, kaszą jaglaną i koperkiem

    Comber z królika ze słonecznikiem bulwiastym, konfiturą z czarnej porzeczki i popcornem z kaszy sorgo

    Mus czekoladowy z orzechami w karmelu, sorbetem malinowym i bratkami
22 355 56 85

Catering i wesela

22 826 01 09
NAKRYWAMY STÓŁ
0%